關於部落格
  • 79

    累積人氣

  • 0

    今日人氣

    0

    追蹤人氣

Lees meer

Concept voor creatie

Effectieve communicatie

Eerst de uitgangspunten (het fundament) tegen het licht houden en daarna concentreren op de uitvoering. Als communicatieprofessionals denken we graag met u mee vanuit de basis. Samen komen we vervolgens tot een doordacht concept dat vorm krijgt door verfrissende creatie!  

Specialisten

Akron is het bureau van specialisten voor totale communicatie. Wij zijn onafhankelijk en denken middelenvrij. Het concept is leidend. Creatie volgt. We zetten in wat nodig is om het doel te bereiken. Zo nodig met een van onze specialistische partners. Daarvoor hebben we de juiste mensen in huis. Professionele mensen met kennis van zaken en passie voor communicatie en (nieuwe) media.

Tevreden klanten

Akron werkt voor heel verschillende opdrachtgevers met allemaal dezelfde wens: ‘merk'waardige communicatie. Opvallende offline en online middelen die passen bij het merk, werken voor het merk en doelen bereiken. Succesvolle merken zorgen voor tevreden klanten. Overigens zijn heel wat relaties van Akron al jaren klant, dat zegt wat en daar zijn we trots op!

Bekijk onze projecten

Benieuwd waarom onze klanten zo tevreden zijn? Benieuwd naar de creatieve concepten, campagnes en middelen? Neem dan even een kijkje bij ons werk en klik op Porfolio.

Kennismaken? Graag! [call-to-action op elke pagina]
Bel ons op 071 516 00 16 of stuur een e-mail naar: michael.breel@akron.nl of lizzy.loesberg@akron.nl
Of beter nog, bel 071 516 00 16 of stuur een mail naar: michael.breel@akron.nl of lizzy.loesberg@akron.nl. 

')
本篇文章引用自此:
以下內文出自: http://n.yam.com/postnl-slider
相簿設定
標籤設定
相簿狀態